Munkaerőre van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Segítünk Önnek megtalálni a szükséges munkaerőt.

Kapcsolat Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő-közvetítés

Munkára van szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
vagy böngésszen az állásajánlataink küzött!.

Kapcsolat Állásajánlatok

Keressen bennünket ha...

Munkát keres: állást ajánlunk!
Munkatársat keres: mi megtaláljuk!
Keressen minket, mert a biztos munka nálunk kezdődik!

Kapcsolat Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő-közvetítés

Bemutatkozás


A 100%-ban magyar tulajdonú LCS Service Kft. 2010-ben alakult, kimondottan munkaerő-kölcsönzés tevékenység végzésére. Elsősorban betanított munkát végző munkavállalókra van igény partnereitől, de sok esetben kértek targoncavezető, gépkezelő, illetve irodai munkára is munkavállalókat.

Az LCS Service Kft. első feladata a Samsung Electronics Magyar Zrt. jászfényszarui telephelyére, raktári előkészítő munkaterületre a munkaerő biztosítása volt.

2013-ban a Samsung-ba beszállító DS Smith Packaging Hungary Kft. is felkérte a céget munkaerő biztosítására, több telephelyére. Az LCS Service Kft. a DS Smith Packaging Kft. majdnem az összes telephelyén jelen van és biztosítja a szükséges munkaerőt. (Győr, Nagykáta, Székesfehérvár, Budapest, Tiszaújváros, Füzesabony, Sárvár)

2016-tól egyre több céggel került kapcsolatba az LCS Service Kft., mint például:

• Coloplast Hungary Kft,
• Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.,
• Weiss Hungaria Műanyagfeldolgozó Kft,
• Wiesbauer-Dunahús Kft.
• Partner in Pet Food Kft.Munkaerő-kölcsönzés


Az LCS Service Kft. Tatabányán, Győrben, Nagykátán és Füzesabonyban tart fenn irodát, itt tud jelentkezőket fogadni. Egyéb helyszínekre is toborzunk Munkatársakat, ilyen esetben a Partner cégek biztosítják az interjú helyszínt arra a napra. 

A Megrendelőink egy része a kölcsönzött munkaerőt egy rövid idő eltelte után átveszi saját állományába.

Sok év tapasztalatai alapján elmondható, hogy a Cég alapos felkészültségről, kompromisszumkészségről és magas színvonalú munkavégzésről tett tanúbizonyságot.

Fluktuáció menedzsment – mentori program

A mai munkaerőpiac egyik sarkalatos problémája a munkaerő megtartása. Folyamatosan keressük az új megoldásokat, amelyeket beépíthetünk a jelenleg is működő intézkedési tervünkbe. Ennek fő eleme az új munkavállaló bevezetése a munkahelyre és a mentori programunk. Fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóinknak megfelelő jövőképe alakuljon ki, és hosszú távon számíthassunk rájuk.

Toborzás, kiválasztás

Speciálisan felépített, és folyamatosan frissített aktív adatbázisokat használunk. A hirdetési kampányok indításánál figyelembe vesszük a keresett munkakörben dolgozók médiahasználati szokásait. Az eredmény elérése érdekében egyéni megoldásokat választunk.

Kapcsolattartás a munkavállalókkal

Biztosítunk a megrendelő kapcsolattartójának és a kölcsönzött munkavállalók részére is egy állandó ügyintézőt, aki folyamatosan rendelkezésre áll telefonon és e-mail-ben egyaránt. A központi ügyintézés mellett partnereink telephelyén is biztosítjuk a személyes kapcsolattartást.Munkaerő-közvetítés


Amennyiben a Partnercég saját csapatát közvetlenül akarja feltölteni, azaz már az első naptól kezdve saját állományban alkalmazni a munkaerőt, akkor az LCS Service Kft. Munkaerő-közvetítés keretein belül ebben is tud segíteni.

A közvetített dolgozó munkaviszonya a próbaidő alatt megszűnik, akkor az LCS Service Kft. megegyezés szerint garanciát vállal, és egyszeri alkalommal pótólja a dolgozót.

A jelentkezők közül kollégáink az előszűrés alatt kiválasztják a legjobban megfelelő munkaerőt, és azokat kísérik el a Megrendelő felvételi megbeszélésére.