Pótkocsi szerelő, Hollandia

Jelentkezem >> GYIK >>

Pótkocsi szerelő

Hollandia,

Elsősorban általános karbantartás, szervizelés és javítás. Valamint lehetőség szerint a pótkocsik hidraulikus, elektromos és mechanikai részének hibáinak diagnosztizálása és megoldása.

Követelmények:

A munkakezdés időpontja: azonnal

Nyelvismeret: angol vagy holland

Régió: Hollandia: Moerdijk

Munkaidő: 40 óra/ hét

Bérezés: nettó 500-600,- Euro/ hét (holland bejelentés és biztosítás)

Bérfizetés: hetente

Szállás: A szállás ingyenes, egy ágyas szobákban történik az elhelyezés.

Autó: Lehetőség van Hollandiában autót bérelni 75 EURO/ hét áron. Kaució nincs.

Üzemanyag költségtérítés: Amennyiben a munkahely távolabb esik, mint 30 km, a cég 19 EUROCENT /Km-t fizet.

Jelentkezés: szakmai önéletrajzzalJelentkezem >>

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan jelentkezzek?

A jelentkezésedet a weboldalunkon keresztültudod elküldeni nekünk. Fontos, hogy legyen önéletrajzod, melyben leírod a szakmai életutadat. Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot és átbeszéljük a jelentkezésed anyagát. Ha megfelelsz a követelményeknek, akkor továbbítjuk Önéletrajzodat a hollandiai partnercégünkhöz, akik egy telefonos interjú után döntik el, hogy alkalmasnak találnak-e a munkakör betöltésére. Pozitív elbírálás után kapod meg az időpontokat és a feltételeket a munkakezdéshez

Kell nyelvtudás a kinti munkavállaláshoz?

Igen, szükséges az adott ország nyelvét legalább alap kommunikációs szinten beszélni, az angol nyelvet mindenhol elfogadják. Állásaink többségéhez elvárás a nyelvtudás, így, ha nyelvtudás nélkül szeretnél elindulni, célszerű olyan ismerőssel, munkatással társulni, aki segíti a kezdeti nyelvi nehézségeket. Vannak olyan munkakörök, ahová olyan szakmabeli munkatársakat várunk, akik közül csak az egyikük beszéli a kívánt nyelvet. Hollandiában az angol nyelvtudás az elfogadott, míg a Németországi munkáknál a német és az angol.

Mit kell magammal vinnem külföldre?

• Személyi/útlevél (Érvényes legyen még legalább 2 hónapig) • Iskolai végzettség igazoló bizonyítvány (akár másolat) • Érvényes EURO-s bankszámlaszám. • Valamennyi EURO költőpénz, hogy az első fizetésig a megélhetést tudja biztosítani. • Tisztálkodási felszerelések, ruhák. • Gyógyszer, ha szükséges. • Akiknek a munkaköréhez szükséges, saját szerszámkészlet. Erről a felvételi beszélgetés során szakmánként kaptok tájékoztatást.

Hogyan történik a kijutás?

Az országokba való kijutás önköltséges. A kijutáshoz saját jármű szükséges, vagy annak hiányban vannak kimondottan a célországba tartó menetrendszerűen közlekedő autóbuszok, ill. mikrobuszok. Ebben tudunk segíteni.

Mi történik, ha kiérkeztem?

A kiérkezés első állomása a Partnercégünk irodája lesz, ahol megkapod az első fontos információkat a munkáról, szállásról és munkaszerződésről. Ők intézik neked a SOFI (holland adószám) számot is a legközelebbi önkormányzati irodában.

Közlekedés a célországban

Mindenképpen szükséges a célországban legalább kettő munkatársként egy autó, mert azzal kell eljutni a munkahelyekre. A partnercégünk lehetőséget biztosít autó hiányban autó bérlésre, melynek díja heti 75 EURO, kaució nélkül.

Milyen a szálláshely és annak felszereltsége?

A szállást a partnercégünk fizeti, és minden Munkavállaló részére egyágyas szobát biztosítanak. A konyha és a fürdő rész, ami közös használatú. Ágynemű és konyhai eszközök rendelkezésedre állnak. A szobában Wifi használható. Amennyiben valaki más lehetőséget szeretne, azaz saját szervezésű magánszálláson lakna inkább, úgy a cég napi 20 EURO-t, de maximum 100 EURO/munkahét hét összeget fizet.

Szállás és munkahely közötti távolság mennyi? Munkába járás hogyan történik?

Minden esteben úgy szervezik, hogy maximum 30 km távolságban legyen a munkahely a szállástól. A munkába jutáshoz szükséges saját autó, de van lehetőség az autó bérlésére is. (Heti 75 EURO) Általában az építőiparban együtt dolgozó páronként is elég 1 személygépjármű. Ebben az esetben elegendő, hogy az egyikőtök beszélje jól a nyelvet. Ha messzebbre kell menni, mint 30 km, akkor 19 CENT/km üzemanyagárat fizetnek.

Kell e külföldön bankszámlaszámot nyitnom?

EURO-s számlát kell nyitni Magyarországon.

Biztosítva vagyok az egészségügyben külföldön?

Igen, holland bejelentéssel és biztosítással foglalkoztatnak. Ehhez a papírokat a megérkezésedkor kell aláírni.

Mikor van bérkifizetés?

Minden héten pénteken van bérutalás az előző heti bér összegéig.

Jár nekem külföldön szabadság?

Igen, évente 24 nap szabadságra leszel jogosult, időarányos megosztással.

Jelentkezés

Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot.