Bálázógép kezelő (Targoncás jogosítvánnyal), Győr

Jelentkezem >>
Célunk, hogy megtaláljuk Mindenki számára a megfelelő munkát és ezáltal a megfelelő munkakörnyezetet, hogy legyen MOTIVÁCIÓ és KEDV a mindennapi feladatok elvégzésére.

Bálázógép kezelő (Targoncás jogosítvánnyal)

Győr, 3 műszak

Csapatunk utolsó tagját keressük Bálázógép kezelő pozícióba Győrbe 3 műszakos munkarendben!

A jelenlegi világhelyzet számunkra növekedést hoz napról napra, így csapatunkat is bővíteni szeretnénk! Ha hosszú távon keresel, kiszámítható munkalehetőséget, akkor jelentkezz hozzánk!

Feladat:

Amivel rendelkezned kell, hogy közösen tudjunk együtt dolgozni:

Előnyök:

Mit kínálunk?

Munkavégzés helye: Győr

Minden további információt megadunk a munkáról a személyes találkozáskor, valamint egy gyárlátogatás keretében megmutatjuk, hogy mit is kell csinálni. Ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor csatlakozz hozzánk!Jelentkezem >>

Ha a következő állítások NEKED is fontosak, akkor mi egy csapat vagyunk!

Határozatlan idejű munkaszerződés, munkaidőkeret nélkül

Hosszú távra keressük új Kollégáinkat, így szeretnénk, ha Te is biztonságban éreznéd magadat és a ledolgozott napjaidat, túlóráidat hónap végén 100%-ban megkapd.

Pontos kifizetések

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megélhetés és anyagi biztonság az egyik legfontosabb a mindennapokban, így a munkabéreket minden hónap 10-éig a számládra utaljuk.

Mentor program

Az első munkanap egy új helyen mindenkit izgalommal tölt el, mi szeretnénk, ha már a belépés napjától is éreznéd a támogatásunkat, így egy mentor program keretében van lehetőséged és időd felfedezni az új munkahelyedet.

Bejárás támogatás

A bejárásodat több lehetőséggel tudjuk támogatni, autó, helyi busz, távolsági járatok, AUDIS busz (vidékiek számára). Hétvégi hazautazást legfeljebb havonta 38.460 Ft értékben tudjuk támogatni tömegközlekedéssel.

Pozitív gondolkodás

Valljuk, hogy az optimizmus és mások inspirálása, támogatása a hibáztatás helyett növelik a mindennapi lelkesedést, kiegyensúlyozottabb munkakörnyezetet jelent ez mindenki számára.

Jelentkezés

Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot.