Gépbeállító, Győr

Jelentkezem >>
Célunk, hogy megtaláljuk Mindenki számára a megfelelő munkát és ezáltal a megfelelő munkakörnyezetet, hogy legyen MOTIVÁCIÓ és KEDV a mindennapi feladatok elvégzésére.

Gépbeállító

Győr, 2 műszak

Gépbeállítói munkalehetőséget kínálunk győri Papír és Csomagolóeszköz gyári Partnerünkhöz, akár azonnali kezdéssel, 2 műszakban!

Gyárunk folyamatosan bővül és fejleszt, ezért új kollégákra van szükségünk hosszú távra. Ha biztos munkahelyet szeretnél, akkor várunk!

Feladat:

A munkával kapcsolatos elvárásaink:

Mit kínálunk?

Munkavégzés helye: Győr

Minden további információt megadunk a munkáról a személyes találkozáskor, béreket a Szakmai vezető az interjú után, egyedileg bírálja el. Csatlakozz még ma!Jelentkezem >>

Ha a következő állítások NEKED is fontosak, akkor mi egy csapat vagyunk!

Határozatlan idejű munkaszerződés, munkaidőkeret nélkül

Hosszú távra keressük új Kollégáinkat, így szeretnénk, ha Te is biztonságban éreznéd magadat és a ledolgozott napjaidat, túlóráidat hónap végén 100%-ban megkapd.

Pontos kifizetések

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megélhetés és anyagi biztonság az egyik legfontosabb a mindennapokban, így a munkabéreket minden hónap 10-éig a számládra utaljuk.

Mentor program

Az első munkanap egy új helyen mindenkit izgalommal tölt el, mi szeretnénk, ha már a belépés napjától is éreznéd a támogatásunkat, így egy mentor program keretében van lehetőséged és időd felfedezni az új munkahelyedet.

Bejárás támogatás

A bejárásodat több lehetőséggel tudjuk támogatni, autó, helyi busz, távolsági járatok, AUDIS busz (vidékiek számára). Hétvégi hazautazást legfeljebb havonta 38.460 Ft értékben tudjuk támogatni tömegközlekedéssel.

Pozitív gondolkodás

Valljuk, hogy az optimizmus és mások inspirálása, támogatása a hibáztatás helyett növelik a mindennapi lelkesedést, kiegyensúlyozottabb munkakörnyezetet jelent ez mindenki számára.

Jelentkezés

Elfogadom az Adatkezelési szabályzatot.